.

.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 10.2.2010

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τηλ 213.16.16.900

Fax 2103246165

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:58

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., που ξεπέρασε το 75% (σε μερικές υπηρεσίες ξεπέρασε ακόμη και το 90%), στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2010 και η συγκλονιστική παρουσία των απεργών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την πορεία προς τη Βουλή, ανέδειξε με τον πλέον εύγλωττο και κατανοητό τρόπο το δρόμο της δυναμικής και αμετακίνητης απόφασης των εργαζομένων και των συνταξιούχων, να απορρίψουν στο σύνολό της τη σκληρή πολιτική της Κυβέρνησης, που οδηγεί τους ήδη αδύναμους οικονομικά στη φτώχεια και την ανέχεια, τη χώρα στη συνέχεια της ύφεσης και της οικονομικής κρίσης και τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτα να εκμεταλλεύονται την οικονομία της χώρας και τους πολίτες.

Οι απεργοί για μια ακόμη φορά διατρανώσαμε την απόφασή μας να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες και ότι δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε μέτρα που μειώνουν το εισόδημά μας, μας φορτώνουν με πρόσθετα φορολογικά βάρη, διαλύουν τις Δημόσιες Υπηρεσίες και το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 11/2/2010 και ώρα 11.30 το πρωί, προκειμένου να αποφασίσει για απεργιακή κινητοποίηση και συντονισμό του αγώνα με τη Γ.Σ.Ε.Ε.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου