.

.

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Πανεργατικό Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης πραγματοποιούν τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, στις 6:00 μ.μ., από κοινού   Ν.Τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Εργατικό Κέντρο, συνεχίζοντας τον αγώνα των εργαζόμενων ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν Τρόικα και Τρικομματική Κυβέρνηση.
Οι αντοχές της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, από την οικονομική κρίση και την πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, δοκιμάζονται ξανά μπροστά στην αναλγησία Τρόικας και Συγκυβέρνησης που (παρά την προγραμματική συμφωνία της τελευταίας και τις ρητές προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων που την στηρίζουν) δεν διστάζουν να επιβάλλουν ένα ακόμη επώδυνο πακέτο μέτρων, οδηγώντας έτσι την ελληνική κοινωνία σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα.
Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.

Όλοι μαζί στο συλλαλητήριο την Δευτέρα 8/10/2012 και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης για την ανατροπή και την ακύρωση των πολιτικών που καταστρέφουν τις ζωές μας, τα όνειρά μας, το μέλλον των παιδιών μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΓΙΑ ΤΗ Ε.Γ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                 
 ΝΤΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου