.

.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Δελτίο τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης καταδικάζει την πραξικοπηματική έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία οι Υπουργοί τηςΚυβέρνησης θα μπορούν να προχωρούν σε συγχωνεύσεις φορέων ή να αποφασίζουν για το κλείσιμό τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τιςσυμφωνίες τους με την Τρόικα.
Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στην άμεση διάλυση των δημοσίων φορέων και τις άμεσες ή έμμεσες απολύσεις 14.500 υπαλλήλων μέχρι το τέλος Ιουλίου. 
Σήμερα η Κυβέρνηση αποφάσισε τον "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ. Με αυτόν τον πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο βάζει "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων καταφέρνοντας ένα βαρύτατο πλήγμα στην ίδια τη Δημοκρατία. 
Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κοζάνης εκφράζει τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα, αλλά και κάθε πολίτη, να αποτρέψουν τα σχέδια Κυβέρνησης και Τρόικας, που επιδιώκουν με συνοπτικές διαδικασίες να διαλύσουν τους δημόσιους φορείς, να συρρικνώσουν τα δημόσια αγαθά και να προσθέσουν χιλιάδες εργαζόμενους στις λίστες των ανέργων.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας


Ντέντης Δημήτριος                                           Γαλογαύρος Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου