.

.

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΔιήμερο αφιέρωμα στο Πολυτεχνείο

    Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ με αφορμή την 41η επέτειο της 17ης Νοέμβρη 1973, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων που «φωτίζουν» και τιμούν την ηρωική εξέγερση και σας καλεί στις διήμερες εκδηλώσεις.

   Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. προβολή   ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η αληθινή ιστορία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου»,
του γνωστού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος θα παρευρίσκεται
στη συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά την προβολή και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού. Στην κάτω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον».
     Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης και τα Σωματεία, ΕΛΜΕ Κοζάνης, Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, Μοδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολ/δας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Εορδαίας, ΤΑΣ Κοζάνης, ΣΥΠΟΤΑ Κοζάνης και Δήμος Κοζάνης, με ελεύθερη είσοδο.

    Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου ανήμερα της επετείου, εκδήλωση μνήμης με κεντρική ομιλήτρια την Δ/τρια του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης κα. Θεοδώρα Μουστάκα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

                     Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
                    

                 Ντέντης Δημήτριος                 Γαλογαύρος Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου