.

.

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ!
 Το Ν.Τ. της  ΑΔΕΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ  απευθύνει  αγωνιστικό προσκλητήριο προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους του νομού και τους καλεί να πάρουν µαζικά µέρος  την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014 ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 5.00 μ.μ.
Με την αρωγή του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  Λεωφορεία θα αναχωρήσουν   την Κυριακή  7-12-14 και ώρα 14:30 από την κεντρική πλατεία της Κοζάνης     Για πληροφορίες στη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης τηλ. 2461049570
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014, η συγκυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην ψήφιση ενός ακόμα αντιλαϊκού προϋπολογισμού που οδηγεί στην παραπέρα εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και τη διαιώνιση της λιτότητας και της φτώχειας.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού του 2015 είναι οι νέες περικοπές σε βασικές κοινωνικές δαπάνες της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Αυτοδιοίκησης και η ενίσχυση της φοροεπιδρομής σε βάρος του κόσμου της εργασίας.
Η Κυβέρνηση, μέσα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, δρομολογεί νέα μέτρα, παραδίδοντας στα νύχια των αγορών το ασφαλιστικό, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση και στις συντάξεις.
Ετοιμάζει νέες θυσίες των εργαζομένων με νέες μειώσεις μισθών, απελευθέρωση των απολύσεων και έκρηξη της ανεργίας.
Η Κυβέρνηση, παράλληλα, προωθεί μέτρα που καταργούν βασικά εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, με πρώτο και κύριο το δικαίωμα στην απεργία και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΙΣ 5.00

για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                        ΝΤΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου