Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη 13-14 Οκτωβρίου

                           
                                                           Οκτ 17 2017 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
στη Θεσσαλονίκη, 13-14 του Οκτώβρη
Με επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 του Οκτώβρη 2017 στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνδιάσκεψη πήραν μέρος 252 σύνεδροι από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα 91 από το Γενικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Επιτροπή Πιστοποίησης, 88 εκπρόσωποι Νομαρχιακών Τμημάτων και 73 εκπρόσωποι Ομοσπονδιών.
Την πρώτη μέρα της συνδιάσκεψης -13 του Οκτώβρη- πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό στο Δημόσιο, με εισηγητές τους καθηγητές κ.κ. Γιάννη Κουζή και Αλέξη Μητρόπουλο. Τη δεύτερη μέρα -14 του Οκτώβρη- πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που προβλέπει το άρθρο31Α του καταστατικού της, με κύριο αντικείμενο συζήτησης τη διαμόρφωση της πολιτικοσυνδικαλιστικής τακτικής και δράσης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Τα συμπεράσματα της συνδιάσκεψης θα συζητηθούν τόσο στο Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην από εδώ και πέρα πορεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.