Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και την αποτροπή κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αλίμου






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
για την ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
και τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
στις 7:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Αίθουσα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου
(Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος-Αίθουσα Βασίλη Κατσή).
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την αποτροπή κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αλίμου στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των εργαζομένων του Δήμου Αλίμου και καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Συνδικαλιστικών Στελεχών σήμερα, ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, στις 7:30 το βράδυ στην Αίθουσα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου (Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος-Αίθουσα Βασίλη Κατσή).
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο, δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών των Δήμων προς όφελος των Δημοτών, καθώς και το δικαίωμα όλων στη μόνιμη και σταθερή εργασία.
Καλεί τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη να σταματήσει κάθε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου σε εργολάβους και σε συνεργασία με τον Σύλλογο και τους εργαζόμενους, να βρουν λύση στα όποια τυχόν προβλήματα δημιουργούνται στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ        ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ