.

.

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης μετά την απόφαση της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα μέλη του στις  19&20 Μαρτίου να συμμετάσχουν στην 48ωρη Απεργία και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στην πλατεία Νίκης  της Κοζάνης , στις 11:00 π.μ.

 Η Κυβέρνηση συνεχίζει το θέατρο ψευτοδιαπραγματεύσεων με την Τρόικα. Η συμφωνία στην ουσία των νέων βάρβαρων μέτρων (ομαδικές απολύσεις, λεγόμενη εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας κλπ) είναι δεδομένη αλλά συνεχίζεται η προσπάθεια να φανούν διαφωνίες στον τρόπο υλοποίησης των μέτρων-»φωτιά» και «αγκάθια» στη…»διαπραγμάτευση»!
Η Κυβέρνηση κρατάει στάση συνδιαμορφωτή και όχι διαπραγματευτή (!) απέναντι στις νεο-αποικιακού τύπου απαιτήσεις της Τρόικα για την περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και την ενίσχυση του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου (νέα απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, μείωση εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών).
Όσον αφορά τις απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων για τις οποίες η Κυβέρνηση πασχίζει, με διαρροές στον τύπο, να δείξει πως είναι αντίθετη, οι δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, μόλις πριν 4 ημέρες στη Βουλή, δείχνουν με σαφήνεια ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο! «Ως το 2015, υπάρχει η δέσμευση, να μειωθεί κατά 150.000 υπαλλήλους ο Δημόσιος Τομέας και εκτιμάμε ότι αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί πριν από το 2015», τόνιζε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η όποια προσπάθεια της συγκυβέρνησης να στήσει έναν επικοινωνιακό μανδύα ασάφειας γύρω από το θέμα πέφτει στο κενό.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014, στην Κοζάνη, στην Πλατεία Νίκης και ώρα  11:00πμ  
 με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις»
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

         Ο Πρόεδρος          .                                                                        Ο Γεν.  Γραμματέας


                                                                  .         


    Ντέντης Δημήτριος   .                                                                      .   Γαλογαύρος Φώτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου