Τρίτη 9 Μαΐου 2017

kozan.gr: Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης στην απεργία της 17η Μαΐου-Γιώργος Δαλαγιώργος: «Αυτοί που έκλεισαν τη συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης αντί να πανηγυρίζουν, θα πρέπει να ντρέπονται. Ξεπουλούν τη ΔΕΗ, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία»(Φωτογραφίες-Βίντεο)

Η δεύτερη αξιολόγηση οδηγεί και πάλι σε νέες περικοπές, παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα», τόνισε σήμερα Τρίτη 9 Μαΐου από την Κοζάνη, ο πρόεδρος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσιουμπέλης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ στις 17 Μαΐου, καλώντας παράλληλα τους εργαζομένους να δώσουν βροντερό παρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης, κ. Γιώργος Δαλαγιώργος στάθηκε στη συμφωνία τονίζοντας πως: «Αυτοί που έκλεισαν τη συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης αντί να πανηγυρίζουν, θα πρέπει να ντρέπονται. Ξεπουλούν τη ΔΕΗ, ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία». Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού Κοζάνης.


Θανάσης Τέγος