Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 3.3.2010

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τηλ 213.16.16.900

Fax 2103246165

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 81

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπροστά στην κατάρρευση ενός φθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος, η πολιτική τάξη πραγμάτων χρεοκοπεί τη ζωή μισθωτών και συνταξιούχων.

Η στοχοποίηση και θυματοποίηση των Δημοσίων Υπαλλήλων με τη συνοδεία ενός άθλιου προπαγανδιστικού, τρομοκρατικού λαϊκισμού, που θέλει ράκη τους Δημοσίους Υπαλλήλους, οδηγεί σε διάλυση τις Δημόσιες Υπηρεσίες.

Οι Δημόσιες Υπηρεσίες που ήταν δύναμη ανόρθωσης της χώρας σε δύσκολες στιγμές αντί να αναδιοργανωθούν σε σύγχρονες και υγιείς βάσεις για τη διασφάλιση βασικών δημοσίων αγαθών στο κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας στην έξοδο από την κρίση, καταβαραθρώνονται.

Τα κυβερνητικά μέτρα εξαθλιώνουν τους ήδη χαμηλότερους μισθούς σε όλη την Ευρώπη οδηγώντας σε παρατεταμένη ύφεση και ανεργία.

Τα άδικα και μονομερή μέτρα είναι πρωτοφανή και προφανή για κάθε πολίτη.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι με τους αγώνες τους.

Απαντάμε με 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου, προχωράμε αποφασιστικά με αγωνιστικές κινητοποιήσεις και μετά τις 16 Μαρτίου. Η ελπίδα είναι στον αγώνα και την κοινωνική αλληλεγγύη που μπορεί να ανατρέψουν πολιτικές και να δημιουργήσουν προοπτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 4/3/2010, στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Όλοι στον αγώνα

Τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν

Από την Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.